GTA 5 Nasıl Olacak?

Efsane oyun GTA, yoluna Gta V ile devam edecek. Oyunla ilgili çeşitli tüyolar mevcut.

Biz de bu konu altından, GTA 5'in nasıl olacağına ilişkin yorumlarda bulunmanızı bekliyoruz. Bizler de aldığımız bilgileri paylaşmaya çalışacağız. Her ne kadar sadece Gta şifreleri üzerine yoğunlaşmış bir blog olsak da GTA severlerin bu başlığa ilgi göstereceğini umuyoruz.

Evet, GTA 5 nasıl olacak?

Paylaşımları konu altından yapabilirsiniz...

5 yorum:

  1. gta 5 hakkında fazla yorum yapayacağım ama sistem gereksinimlerini hakkında yorum yapabilirim. Yapılan açıklamalara göre gta5 gta4'e göre daha düşük sistem gerektirecek. Çünkü rockstar oyun motoruna yeni özellikler getirdi. İşlemci gene ve ram gene aynı olur ama ekran kartı büyük ihtimalle değişecektir. Yani x1900 ve 8600gt yerine x1700 serisi ve 8400gs olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle AMD'nin x1700 serisi bir ekran kartı yok . Ve x1900 8600GT çok performanslı kartlar değiller onları 2-3 yıl önce gömdük biz.GTA V ekran kartı lansmanında HD 4770 ve 9600GT ayarlarında ekran kartı isteyecek minimum olarak. Evet GTA IV'ün optimizasyonu kötüydü fakat sonuçta 4 sene sonra çıkacak oyun bir öncekinden daha az sistem gereksinimi istemesi imkansız.

      Sil
  2. bak bu dediğin iyi olur....

    YanıtlaSil
  3. sistem gerek simi düşük olursa iyi olur da ram ı fela 2 üstüne cımaz bence ya niye derseneiz wazla alan yok

    YanıtlaSil
  4. Bir bilgi de ben vereceğim.Gta V çok sıkıcı olacak hiç tadı kalmayacak neden mi?Çünkü farklı kaynaklardan duyduğuma göre Gta V de biz iyi adam oluyor,etraftakilere yardım ediyoruz ben asla oynamam belki oynayabilirim.

    YanıtlaSil